Lucas Onderwijs Prijs VO naar ISW Gasthuislaan

November 2104
De locatie Gasthuislaan van de Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) heeft de Lucas Onderwijs Prijs voor het voortgezet onderwijs in de wacht gesleept. De school biedt duurzame kwaliteit, zo benadrukte het bestuur tijdens de uitreiking.
Het was een van de laatste officiele handelingen van scheidend vice-voorzitter Hein van Asseldonk: de uitreiking van deze jaarlijkse prijs aan directeur Aad Bom. In een volle medewerkerskamer lichtte Hein op 30 oktober de toekenning van de prijs toe.

Duurzaam
ISW Gasthuislaan verzorgt al een zeer lange periode onderwijs van een hele hoge kwaliteit. Van Asseldonk noemde dit 'duurzame kwaliteit', een begrip dat medewerkers herkenbaar vonden. ISW Gasthuislaan staat bekend als een degelijke school met een sinds vele jaren uitstekend onderwijsrendement. De school heeft een laag uitvalpercentage in combinatie met hoge slagingspercentages.Lucas Onderwijs Prijs
De Lucas Onderwijs Prijs wordt jaarlijks op voordracht uitgereikt aan een school, team of project binnen de organisatie. Het College van Bestuur beoordeelt de voordrachten en neemt een besluit. Met de prijs beloont het bestuur innovatieve projecten of tot ontwikkeling aanzettende prestaties. Er is een prijs voor het primair en een voor het voortgezet onderwijs. De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag van duizend euro dat ten goede moet komen aan de school of het betreffende project.

Foto: archief Lucas Onderwijs